Bedrijfsrestaurant

Samen werk maken van goed eten in jouw organisatie

Medewerkers die gezond eten op het werk voelen zich vitaler, gemotiveerder en productiever. Dat klinkt goed, maar de grote vraag is natuurlijk: hoe krijg je dat voor elkaar?

Wij geloven dat goede voeding de motor is van een succesvolle organisatie. Sinds 2016 verzorgen we horecaconcepten op maat voor bedrijven in heel Nederland. Ook jouw teams verdienen een goed verzorgde lunch. Samen zorgen we voor een onweerstaanbaar aanbod dat niet alleen geweldig smaakt, maar ook échte resultaten oplevert.

Voordelen voor jouw bedrijf

Waarom investeren in goede voeding in je onderneming? Omdat het bedrijfsrestaurant de ideale plek is om werknemers te verleiden gezonder te eten. Daar plukt niet alleen de medewerker, maar het hele bedrijf de vruchten van.

  • Gezondheid

Gezonde voeding versterkt het immuunsysteem, wat leidt tot minder verzuim en lagere kosten.

  • Prestaties

Vitale werknemers zitten lekkerder in hun vel. Ze zijn energieker, gemotiveerder en kunnen zich langer concentreren.

  • Sociaal

Samen genieten van goed eten is een booster voor de werksfeer, het teamgevoel en de samenwerking tussen afdelingen.

  • Aantrekkelijk

Een kwalitatieve lunch wordt gezien als belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde, wat helpt bij het aantrekken en behouden van talent.

  • Imago

Werknemers zijn ambassadeurs van je organisatie. Een werkgever die gezondheid serieus neemt, is goed voor het bedrijfsimago.

Sinds CIRFOOD het eten verzorgt, voelen we ons elke dag gezond verwend door hun hartelijke team.

Voor deze bedrijven verzorgen wij al de catering

Wij zijn trots op onze samenwerking met

Zo maken we samen werk van goed eten

Het bedrijfsrestaurant beïnvloedt het dagelijkse leven van iedereen in je organisatie. Een nieuw horecaconcept is dan ook een strategisch besluit. Ons stappenplan helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Heb je al een idee wat voor foodformule zou passen in je bedrijf? Of ben je nog zoekende naar inspiratie? CIRFOOD verzorgt dagelijks de lunch voor ruim 10.000 werknemers door heel Nederland. Die kennis en ervaring delen we graag met je. In vier stappen realiseren we samen een horecaconcept dat precies aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van je organisatie.

In 4 stappen naar goed eten op de zaak

  1. Grondige analyse om de behoeften van je organisatie in kaart te brengen

  2. Conceptontwikkeling op basis van jouw voorkeuren en ons Mediterraan kompas

  3. Pilotfase van drie maanden waarmee we de impact op werknemers meten

  4. Optimalisatie en implementatie van definitief horecaconcept

Ben je klaar voor lekker, gezond en duurzaam eten in je bedrijf?

Onze salesteam laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Plan een vrijblijvend gesprek

Essentials concept

De meestgestelde vragen over bedrijfsrestaurants

Bedrijfsrestaurant: waar moet je op letten bij de keuze of inrichting?

Bij CIRFOOD geloven we dat goed eten in een fijne omgeving mensen bij elkaar aan tafel brengt. Onze bedrijfsrestaurants zijn maatwerk met flexibele ruimtes en multifunctionele meubels, die perfect aansluiten op je organisatiecultuur. Ideaal om te ontspannen, te socializen en weer op te laden.

 

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bedrijfsrestaurant?

Een gemiddelde lunch op de zaak kost 4 tot 10 euro per werknemer per dag. Bij CIRFOOD verzorgen we altijd een oplossing op maat. De uiteindelijke prijs hangt af van het serviceniveau, menusamenstelling en uitstraling van het restaurant.

Hoe pak je het aanbesteden van een bedrijfsrestaurant het beste aan?

Een succesvol bedrijfsrestaurant begint met een grondige analyse van je behoeften op het gebied van assortiment, duurzaamheid, beleving en service. Vervolgens stel je gunningscriteria vast, hoe zwaar ze meewegen en hoe je ze beoordeelt.

Hoe zorgt een bedrijfsrestaurant voor tevreden personeel?

Goed eten & drinken is onmisbaar voor vitale, gemotiveerde en productieve medewerkers. Zorg voor een gevarieerd aanbod dat aansluit op de voorkeuren en diëten binnen de organisatie. Zo helpt lekkere, gezonde en gevarieerde catering om personeel aan te trekken en te behouden.

Wat zijn de voordelen van een duurzaam bedrijfsrestaurant?

Het gebruik van pure, lokale en seizoensgebonden ingrediënten, zorgt voor eten dat barst van de smaak en voedingsstoffen. Een duurzaam menu geeft werknemers de energie die ze verdienen, en draagt tegelijk bij aan een verantwoord bedrijfsimago.

Eat Happier. Work Happier.