Wat doen wij

Catering voor B&I en Educatie

Nieuws

26-4-2021

Trends & Ontwikkelingen

Trends & Ontwikkelingen Food service 

Als CIRFOODIES zijn we altijd bezig met de trends en ontwikkelingen binnen de hospitality en food branche! Sommige trends en ontwikkelingen deden al hun intrede voor Corona en zijn in een stroomversnelling gekomen, andere zijn een direct gevolg van deze crisis. Wij zien de volgende veranderingen binnen de catering branche.

1. De verbindende rol en het sociale karakter van eten en drinken wordt nog belangrijker. Het samenkomen tijdens de lunch, vergaderingen of koffie breaks zal een van de belangrijkste redenen zijn om naar kantoor of school te komen.

2. Door deze crisis zijn we ons bewuster geworden van de hygiëne en dit zal ook terugkomen binnen het foodaanbod. Denk hierbij aan:

 • Contactloze bestellingen
 • Cashless betalen 
 • Meer verpakte producten 
 • Voedselveiligheid 

3. We gaan meer thuiswerken en er wordt blijvend gebruik gemaakt van digitaal onderwijs. 

4. Catering zal een andere plek krijgen binnen organisaties. Het toevoegen van waarde door voeding zal een extra stimulans zijn om medewerkers aan een bedrijf te verbinden.

5. Digitaliseren! 

 • Data wordt leading 
 • Gepersonaliseerd aanbod 
 • Applicaties 

6. Het consumentengedrag verandert. Mensen worden zich steeds bewuster van keuzes die ze maken en zijn meer en meer bezig met gezondheid.

 • Verankering duurzaamheid en plantaardig 
 • Minder vlees- en visconsumptie 
 • Vitale levensstijl 
 • Lokale producten 

Benieuwd hoe CIRFOOD hiermee omgaat en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen? Bel of mail ons!

 

Laatste nieuws

Nieuws

30-6-2022

Sfeervol en vleesloos lunchen en dineren in de ‘huiskamer' van TU Delft

Sinds 1 september vorig jaar heeft de TU Delft een nieuwe loot aan de catering-stam: de Faculty Club. Bestuurders, directieleden, [...]

Lees alles
Visie CIRFOOD gaat uit van gezonde voeding voor iedereen

Nieuws

31-5-2022

Visie CIRFOOD gaat uit van gezonde voeding voor iedereen

Catering - Sinds CIRFOOD in 2016 de Nederlandse markt betrad, zijn de medewerkers op steeds meer locaties eerlijke, duurzame en verse [...]

Lees alles

Nieuws

7-4-2022

Catering bij ROC Friese Poort: 'Facility én studenten denken mee'

Samen in de lift naar het hoogste niveau met ROC Friese Poort De lat ligt hoog voor ROC Friese Poort, ook als het gaat om catering. De [...]

Lees alles

Meer weten over CIRFOOD?

We vertellen je graag meer over ons en onze services en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen. Vul je gegevens in en we nemen persoonlijk contact op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in en ontvang om de maand de YOUFOOD nieuwsbrief met daarin alle updates en nieuwtjes van CIRFOOD.