Nationale Week zonder Vlees

"Wanneer je als volwassene een week geen vlees eet, bespaar je in zeven dagen 101 liter water, 79 km autorijden aan CO2-uitstoot en 770 gram dierenvlees", stelt de organisatie achter de Week Zonder Vlees.

Een week zonder vlees!

"Wanneer je als volwassene een week geen vlees eet, bespaar je in zeven dagen 101 liter water, 79 km autorijden aan CO2-uitstoot en 770 gram dierenvlees", stelt de organisatie achter de Week Zonder Vlees. Deze week start alweer de vierde editie van Week Zonder Vlees! Het team achter de week wil mensen niet alleen duidelijk maken wat de vleesproductie voor de planeet en voor de dieren betekent, maar ook hoe eenvoudig het kan zijn om het vlees te laten staan en toch lekker te eten. Iets waar CIRFOOD ook al langere tijd mee bezig is.

AUTHENTIEKE ITALIAANSE GERECHTEN 100% VEGETARISCH

Wij vinden dat iedereen recht heeft op goed eten en zijn altijd op zoek naar verrassende vegetarische en plantaardige smaaksensaties. We kunnen dan ook met trots meedelen dat wij een partner hebben gevonden die authentieke Italiaanse gerechten met vleesvervangers bereidt! Zo zullen deze Italiaanse vegetarische klassiekers in ons assortiment worden opgenomen: 

  • Tagliatelle alla Bolognese 
  • Friet alla Bolognese
  • Penne alla Ortolana
  • Bladerdeegpastei alla Ortolana

Binnenkort vertellen we je meer over deze bijzondere samenwerking en onthullen we onze partner!
Wil je ook meedoen met de Week Zonder Vlees? Bekijk & bereid dan de fijne vleesloze recepten die te vinden zijn op weekzondervlees.nl

Buon Appetito