Case study: Duorsum Smakelân!

CIRFOOD heeft verschillende food hospitality concepten ontwikkeld. De concepten zijn breed toepasbaar op verschillende segmenten (Educatie én B&I). Alle concepten hebben één ding met elkaar gemeen, onze culinaire roots. Onze food concepten, met het Mediterrane dieet als kompas, staan garant voor pure ingrediënten, volle smaken, lokale producten en gezonde gerechten. Gevarieerd eten dat de seizoenen volgt en barst van de smaak en voedingsstoffen. Zo geven wij onze gasten de energie die ze verdienen!

Een sterke samenwerking en een goed concept beginnen bij het begrijpen van de behoeften, doelen en wensen van jullie organisatie.

Onze aanpak – een concept op maat

Voor elke partner ontwikkelen we een concept op maat. Een concept dat past bij de behoeften, doelgroepen en doelstellingen van de organisatie. Of het nu gaat om een groot restaurant, een 'Grab & Go', een Healthy Fridge of een espressobar. In het geval van de provincie Fryslân is het concept Duorsum Smakelân ontwikkeld.
Een concept waar een duurzaam en lokaal assortiment hand in hand gaan.

Duorsum Smakelân – Een maatwerk concept

Speciaal voor de provincie Fryslân heeft CIRFOOD het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld. 'Duorsum Smakelân' combineert de traditionele huiselijke keuken met een culinaire reis rond de wereld en biedt daarnaast een breed assortiment dat aan ieders smaak voldoet. In de 'Ús lokale hoeke' biedt CIRFOOD een podium aan lokale producten waarmee we de rijke verscheidenheid aan smaken uit de regio vieren. Denk aan lekkernijen zoals Fries suikerbrood, Fryske Dúmkes en Oranjekoek en kaas van De Molkerij.

In het concept is rekening gehouden met de gewenste doelstellingen en verschillende gastprofielen. Bij de aanbesteding stond duurzaamheid centraal, gecombineerd met het bevorderen van samenwerking met lokale leveranciers. Gasten worden hier verleid om te kiezen voor gezond, lokaal, bewust en duurzaam eten hoewel er ook ruimte is voor guilty pleasures. Kortom: een hospitalityconcept waar gasten dol op zijn, graag verblijven en terugkomen!  

Chef driven

Onder leiding van een getalenteerde chef, werken onze Cirfoodies hier elke dag aan de ultieme eetbeleving. Een belangrijk onderdeel van de eetbeleving is dat we de gerechten vers, voor het oog van onze gasten, bereiden met lokale producten, waarbij we rekening houden met hun wensen en voorkeuren. Daarbij passen we graag mixing & matching toe: een basis van verschillende ingrediënten en toppings, onze gasten stellen hun eigen soep of salade samen.

Friese trots

Om het gevoel van verbondenheid met de regio te versterken, is het grootste deel van de signing in het Fries. Ook sluiten wij op deze manier aan bij de communicatie door het gehele pand. Dat zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor een warm welkom – een subtiel, maar krachtig gebaar richting de medewerkers van de Provincie Fryslân.

Friese producten

Werk maken van goed eten

Gemotiveerde werknemers zijn extreem waardevol voor organisaties. Daarbij speelt de aanwezigheid van goed eten en drinken een prominente rol. Niet alleen zijn arbeidsvitaminen cruciaal voor de productiviteit, ook de sfeer op kantoor verbetert erdoor. Logisch dus dat werkgevers goed voor hun talenten willen zorgen. Daarom begint onze samenwerking met het begrijpen van jullie behoeften, doelen en wensen. Met onze ervaring, expertise en creativiteit weten we altijd een oplossing te vinden die past bij de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe we ook voor jullie een smakelijk en duurzaam concept op maat ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe we ook voor jullie een smakelijk en duurzaam concept op maat ontwikkelen.

Neem contact op

Fryslan

Fair food never tasted better.

Paprika