Duorsum Smakelân – Een maatwerk concept
Speciaal voor de provincie Fryslân heeft CIRFOOD het concept 'Duorsum Smakelân' ontwikkeld. 'Duorsum Smakelân' combineert de traditionele huiselijke keuken met een culinaire reis rond de wereld en biedt daarnaast een breed assortiment dat aan ieders smaak voldoet. In de 'Ús lokale hoeke' biedt CIRFOOD een podium aan lokale producten waarmee we de rijke verscheidenheid aan smaken uit de regio vieren. Denk aan lekkernijen zoals Fries suikerbrood, Fryske Dúmkes en Oranjekoek en kaas van De Molkerij.
In het concept is rekening gehouden met de gewenste doelstellingen en verschillende gastprofielen. Bij de aanbesteding stond duurzaamheid centraal, gecombineerd met het bevorderen van samenwerking met lokale leveranciers. Gasten worden hier verleid om te kiezen voor gezond, lokaal, bewust en duurzaam eten hoewel er ook ruimte is voor guilty pleasures. Kortom: een hospitalityconcept waar gasten dol op zijn, graag verblijven en terugkomen!