Wat doen wij

Schoolcatering, bedrijfscatering en catering in zorginstellingen

Cateringdiensten - CIRFOOD

Wie zijn wij
CIRFOOD

Feed the future

Met een geschiedenis van meer dan 40 jaar is CIRFOOD één van de grootste Italiaanse bedrijven in catering. Tegenwoordig is CIRFOOD aanwezig in 17 regio's en 72 provincies in Italië en sinds  2016 ook in België en Nederland actief.

Eerlijk & duurzaam verbouwde producten, de rijkdom van de Italiaanse eetcultuur & de internationale keuken en het werken met lokale ondernemers & hun producten zijn samen met het oog op gezonde levensstijl en vitaliteit bepalend voor de identiteit van CIRFOOD.

Wij willen geen fast food, maar good food!
Ons motto is dan ook: “Feed the Future"

De geschiedenis

De oorsprong van CIRFOOD gaat terug tot het einde van de jaren ‘50, toen in de Noord-Italiaanse stad Reggio Emilia een coöperatief restaurant werd opgericht voor werknemers van bedrijven uit de stad. In de jaren '70 gingen drie coöperaties uit Emilia Romagna, allen actief in de catering, samen en werd CIRFOOD geboren. Gaandeweg heeft het bedrijf haar activiteiten uitgebreid en haar businessmodel versterkt. Door de jaren heen is de onderneming gestaag gegroeid en in de tweede helft van de jaren '90 werd zij marktleider in Italië binnen de schoolcateringbranche.

In januari 2016 nam CIRFOOD het familiebedrijf Cormet Enjoy the Good Life BV over. Cormet was op dat moment al ruim 25 jaar als cateraar actief binnen de onderwijslocaties.

CIRFOOD Internationaal

Nieuwsgierig naar wat CIRFOOD op internationaal vlak doet? Klik op onderstaande link naar keuze en ontdek de andere websites.

graphPart2154 graphPart2155

Neem contact
met ons op

Ben je geïnteresseerd in CIRFOOD?

Bekijk onze vacatures

Wil je voor CIRFOOD komen werken? Vul je gegevens in en ontvang alle vacatures in via e-mail.