Contractcatering

PURE FOOD. REAL CONNECTION.

Mensen verbinden door goed eten. Dat is waar CIRFOOD als contractcateraar voor staat. Daarom verzorgen we sinds 2016 contractcatering voor bedrijven in heel Nederland. De specifieke behoeften van jouw organisatie voelen we als betrokken cateringpartner precies aan.

Breng mensen samen aan tafel en er ontstaat iets moois. We creëren een gezonde en uitnodigende eetomgeving, die bovendien aansluit bij wat je organisatie wilt uitstralen. Van de eerste koffie tot de laatste lunch: samen creëren we een gastbeleving waar je blij van wordt.

contractcatering

Waarom kiezen voor contractcatering?

Contractcatering betekent dat wij gedurende een aantal jaren de volledige horeca voor jouw organisatie verzorgen. Vooraf leggen we samen heldere voorwaarden vast, zodat we precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Door CIRFOOD verantwoordelijk te maken voor lekker, gezond en betaalbaar eten & drinken, kan jij je focussen op je kerntaken.

Contractcatering is meer dan eten alleen. Het is een strategische keuze die impact heeft op de hele organisatie. Als vaste horecapartner kennen wij jouw mensen, begrijpen we de dynamiek en kunnen we daarop inspelen. Van schoonmaker tot directie: iedereen profiteert van verbinding en kwaliteit.

  • Vitaliteit & prestaties
    Gezonde voeding versterkt het immuunsysteem, wat leidt tot minder verzuim. Vitale medewerkers zijn energieker, gemotiveerder en kunnen zich langer concentreren.
  • Verbinding & cultuur
    Samen genieten van goed eten versterkt de werksfeer, het teamgevoel en de samenwerking tussen afdelingen. Het doorbreekt hiërarchische drempels en creëert momenten van échte ontmoeting.
  • Aantrekkelijk werkgeverschap
    Een kwalitatieve lunch helpt als secundaire arbeidsvoorwaarde bij het aantrekken en behouden van talent in een krappe arbeidsmarkt.
  • Duurzaamheid & imago
    Werknemers zijn ambassadeurs van je organisatie. Ze waarderen een werkgever die werk maakt van gezondheid en duurzaamheid.
contractcatering

Sinds CIRFOOD onze contractcateraar is, vinden teams elke dag een ontspannen moment met elkaar

Het mediterrane dieet als kompas

Het mediterrane dieet vormt bij CIRFOOD de basis van contractcatering. Dit door UNESCO erkende immaterieel cultureel erfgoed is wetenschappelijk bewezen als één van de gezondste voedingspatronen ter wereld. Het draait niet alleen om veel groenten, fruit, peulvruchten en volkorenproducten, maar ook om de sociale waarde van samen eten: genieten, delen en verbinden.

Als vaste horecapartner bereiden onze chefs dagelijks verse maaltijden van pure, lokale ingrediënten. Gevarieerd eten dat de seizoenen volgt en barst van de smaak en voedingsstoffen. Door jouw organisatie goed te leren kennen, kunnen we inspelen op voorkeuren en behoeften van je teams. Onze Platinum EcoVadis-status – de hoogst haalbare certificering – bewijst dat we tot de top 1% van de meest duurzame bedrijven wereldwijd behoren.

contractcatering

Contractcatering op maat voor jouw organisatie

Omdat elke organisatie anders is, ontwikkelen we voor elke samenwerking een contractcatering-concept op maat. Van corporate tot campus, van high-end tot toegankelijk: wij bedenken samen wat het beste past bij jouw visie, werkomgeving en doelgroep. Als contractcateraar nemen we de volledige horeca uit handen en zorgen we voor een onweerstaanbare gastbeleving.

Een greep uit onze horeca-concepten:

Essentials
Ons gezonde, verantwoorde all-you-can-eat-lunchconcept is de winnaar van de Nieuwe Lunch Cultuur Award. Voor een vast bedrag lunchen álle medewerkers mee, van schoonmaker tot directie. Zo wordt lunch een collectief moment van ontmoeting en gelijkwaardigheid.

Health fridge
Dé 24/7 oplossing voor gezonde snacks en maaltijden buiten kantoortijden. Perfect voor wie vaak onderweg is en organisaties met flexibele werkroosters.

High-end hospitality
Ons nieuwste concept brengt de premium cateringervaring naar internationale hoofdkantoren, tech- en consultancybedrijven. Onderscheidende hospitality voor de top van de markt.

Plan een vrijblijvend gesprek

Essentials concept

Partnership: de kracht van een vaste contractcateraar

Als contractcateraar bouwen we aan een langdurige relatie. Onze accountmanagers zijn structureel op de horecalocaties aanwezig en onze directie blijft nauw betrokken. We houden van lange relaties en korte lijnen. Op basis van vertrouwen en transparantie gaan we samen met jou voor maximaal resultaat.

Dagelijks verzorgt CIRFOOD de lunch voor meer dan 10.000 medewerkers door heel Nederland. Inmiddels weten we als contractcateraar wat werkt en die inzichten delen we graag met je. Samen realiseren we een cateringconcept dat aansluit bij de visie en behoeften van je organisatie.

In 4 stappen naar contractcatering die verbindt

  1. Grondige analyse – we brengen de behoeften, wensen en mogelijkheden van je organisatie in kaart
  2. Conceptontwikkeling – op basis van jouw voorkeuren en ons mediterrane kompas creëren we een passend voorstel
  3. Pilotfase – gedurende drie maanden meten we de impact op medewerkers en finetunen we het concept
  4. Implementatie – we optimaliseren en rollen het definitieve hospitalityconcept uit voor de lange termijn
contractcatering

Lange relaties, korte lijnen

Klaar om te kiezen voor contractcatering met blijvende impact? Onze collega's vertellen je graag persoonlijk wat je allemaal kunt met ons als horecapartner.

Neem contact op

Voor deze bedrijven verzorgen wij al de catering

Wij zijn trots op onze samenwerking met

De meestgestelde vragen over contractcatering

Wat is contractcatering precies?

Contractcatering betekent dat een cateraar structureel de eet- en drinkvoorziening verzorgt binnen een organisatie. CIRFOOD creëert concepten die aansluiten bij de cultuur, het budget en de ambities van jouw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van contractcatering?

Je ontzorgt je organisatie volledig: van inkoop en personeel tot duurzaamheid en beleving. CIRFOOD zorgt voor kwaliteit, gastvrijheid en een gezonde eetomgeving op de lange termijn.

Wat kost contractcatering?

De kosten hangen af van factoren als locatie, aantal medewerkers, serviceniveau en type concept. CIRFOOD maakt altijd een transparant voorstel op maat, zodat je weet waar je aan toe bent.

Hoelang loopt een gemiddeld cateringcontract?

Meestal duurt een contract drie tot vijf jaar. Zo ontstaat er ruimte om samen te bouwen aan continuïteit, innovatie en een duurzaam voedingsaanbod

Wat gebeurt er bij een wisseling van cateraar met het personeel?

Bij een overgang van cateraar wordt personeel vaak overgenomen. CIRFOOD begeleidt dit zorgvuldig en met oog voor mens en continuïteit.

Hoe bepaal ik welk cateringconcept bij mijn organisatie past?

Dat doen we samen. CIRFOOD analyseert jouw organisatiecultuur, wensen en doelstellingen en vertaalt dat naar een passend, duurzaam en onderscheidend concept.

PURE FOOD.
REAL CONNECTION.