Wat doen wij

Catering voor B&I en Educatie

De mensen van CIRFOOD

De mensen van CIRFOOD

CIRFOODIES

Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie: zij staan ​​bepalen het succes van ons bedrijf. Daarom schatten wij onze mensen op waarde, helpen we hen om hun vaardigheden te ontwikkelen en stimuleren we hen om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Wij stimuleren persoonlijke groei door middel van verschillende trainingen, cursussen en on the job coaching.
De ontwikkeling van onze mensen doen wij mede door:

  • Het analyseren en beoordelen van vaardigheden
  • Individuele en op maat gemaakte ontwikkelingsplannen
  • Ontwikkeling door coaching 

Wij geloven in het best practices, blijven altijd aanmoedigen en delen successen omdat die een inspiratiebron zou kunnen zijn voor anderen binnen het bedrijf. Ook geven wij medewerkers de gelegenheid hun technische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen door middel vantrainingen, zodat zij zich op meerdere vlakken maximaal kunnen ontplooien. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om managementvaardigheden of sociale vaardigheden die cruciaal zijn voor hun rol binnen de organisatie.

Meer weten over CIRFOOD?

We vertellen je graag meer over ons en onze services en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen. Vul je gegevens in en we nemen persoonlijk contact op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in en ontvang om de maand de YOUFOOD nieuwsbrief met daarin alle updates en nieuwtjes van CIRFOOD.