Strong Roots to Feed the Future

De oorsprong van CIRFOOD gaat terug tot het einde van de jaren ‘50, toen in de Noord-Italiaanse stad Reggio Emilia een coöperatief restaurant werd opgericht voor werknemers van bedrijven uit de stad. In de jaren '70 gingen drie coöperaties uit Emilia Romagna, allen actief in de catering, samen en werd CIRFOOD geboren. Gaandeweg heeft het bedrijf haar activiteiten uitgebreid en haar businessmodel versterkt. Door de jaren heen is de onderneming gestaag gegroeid en in de tweede helft van de jaren '90 werd zij marktleider in Italië binnen de schoolcateringbranche.

In januari 2017 nam CIRFOOD het familiebedrijf Cormet Enjoy the Good Life BV over. Cormet was op dat moment al ruim 25 jaar als cateraar actief binnen de onderwijslocaties. Kortom: Strong roots to Feed the Future. 

CIRFOOD: Samengesteld uit de Italiaanse afkorting ‘CIR’ (Cooperativa Italiana di Ristorazione) en het Engelse woord ‘food’.

PARTNERSHIP

We nemen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst en verrassen mensen met het wonderbaarlijke Mediterrane dieet. De samenwerking die we met onze opdrachtgevers aangaan, is meer dan een contract. Veel meer. Onze klanten en hun gasten mogen rekenen op onze passie. De energie om heerlijk duurzaam eten te serveren én onze gastvrijheid aan te bieden. Natuurlijk kunt u onze hoge professionaliteit verwachten. Maar wij worden extra gelukkig wanneer de grenzen van formaliteit vervagen en we samen aan tafel gaan.

 

CIRFOOD
DISTRICT

Innovatie zit in ons DNA. In 2022 heeft ons moederbedrijf in Italië het ‘CIRFOOD DISTRICT’ geopend. Een centrum dat zich toelegt op onderzoek en experimenten voor innovatie op het gebied van voeding en foodservices. Hierin zoeken we de samenwerking op met de overheid, bedrijven, startups, onderzoeksinstellingen, producenten en het onderwijs. We zijn zowel in Italië als in Nederland nauw verbonden met het onderwijs waarmee we kennis over en weer delen om zo de positieve impact op de ecologie te vergroten en te verwerken in onze foodconcepten. 

Love food
to feed
the
future

Aubergine

Financiële stabiliteit en garanties

CIRFOOD ITALIE is dankzij de loyale steun van haar coöperanten – enerzijds haar eigen medewerkers en anderzijds landbouwers en andere duurzame voedingsproducenten– marktleider in haar thuisland Italië. Onze aandeelhouder heeft er meer dan een miljard euro omzet. Dat geeft CIRFOOD de slagkracht om onze dienstverlening naar een steeds hoger niveau te tillen. Concreet heeft CIRFOOD de financiële en operationele middelen om ons strategisch groeiplan uit te voeren en ervoor te zorgen dat onze continuïteit gegarandeerd wordt.

Meer informatie

Onze unieke waarden

Onze manier van zakendoen is gebaseerd op een reeks unieke en onderscheidende waarden die we hebben vastgesteld. Deze leiden ons bij al onze beslissingen, beïnvloeden onze manier van handelen en bepalen zo de richting van onze toekomstige ontwikkeling. Want alleen door ons bewust te zijn van wat we vandaag zijn, kunnen we bouwen aan wat we morgen willen worden.

Samenwerking: Resultaten zijn afhankelijk van de bijdrage van iedereen.
Dynamiek: Innovatie creëert kansen voor groei.
Verantwoordelijkheid:  Ons bewustzijn van de waarde van elk gebaar.
Authenticiteit: Een bedrijf waarop je kunt vertrouwen.
Verbeeldingskracht: Zonder cultuur is er geen verbeelding en zonder verbeelding is er geen innovatie.

Het CIRFOOD "Charter of Uniqueness " is ontworpen om een bedrijfscultuur te beschrijven en te promoten door ons waardesysteem en onderscheidende identiteit over te brengen, gedreven door de principes van People, Food en Culture. 

De Cirfoodies

Werken bij CIRFOOD

Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie: zij ​​bepalen het succes van ons bedrijf. Daarom schatten wij onze mensen op waarde, helpen we hen om hun vaardigheden te ontwikkelen en stimuleren we hen om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij stimuleren persoonlijke groei door middel van verschillende trainingen, cursussen en on the job coaching.

Updates

Laden

BELGOCATERING BY CIRFOOD 

Al meer dan 25 jaar biedt ons zusterbedrijf Belgocatering by CIRFOOD unieke food en hospitality services in bedrijfscatering in België aan. Ook hebben zij ruimschoots ervaring en het organiseren van evenementen. Een intiem feest, of een groots evenement: hoeveel mensen je ook wil laten delen in je feestvreugde, hun chefs en maîtres beschikken over de state-of-the-art-keukeninfrastructuur. Op welke plek dan ook. We zullen niet aarzelen om bij grote evenementen of bij Europese aanbestedingen onze collega's in te zetten en te betrekken.