Belgocatering behaalt ook EcoVadis Platinum

We zijn ongelooflijk trots om te kunnen aankondigen dat ons zusterbedrijf Belgocatering net als CIRFOOD Nederland ook het EcoVadis Platinum-certificaat hebben behaald! Een enorme erkenning voor onze collega’s in België voor hun inzet voor duurzaamheid, verantwoord ondernemen en hun inspanningen om een positieve impact te hebben op onze planeet en de maatschappij. Door de ontvangst van het EcoVadis Platinum-certificaat is het een van de meest duurzame bedrijven in België.

Duurzame ontwikkeling staat voorop bij alles wat we doen!

Met een score van 84 punten op 100 in de EcoVadis duurzaamheidsbeoordeling beloont deze internationale erkenning de voortdurende inspanningen van ons zusterbedrijf om het duurzaamheidsniveau van hun activiteiten te verbeteren!    

"We zijn bijzonder trots op dit PLATINUM-certificaat. Het beloont al onze inspanningen en bevestigt onze vastberadenheid om onze planeet en toekomstige generaties te beschermen! De benchmark en pionier zijn is precies waar ons motto 'Feed the Future' om draait." Stefano Teatini – General Manager CIRFOOD Nederland & Belgocatering. 

EcoVadis: Sinds de oprichting in 2007 zijn elk jaar meer dan 100.000 organisaties geaudit, in meer dan 175 landen en meer dan 200 sectoren. De 21 gekozen prestatiebeoordelingscriteria zijn onderverdeeld in vier categorieën: milieu, sociale & mensenrechten, ethiek en verantwoord inkopen.