CIRFOOD’s lunchconcept Essentials bekroond met de award “De nieuwe lunch cultuur”
We zijn verheugd om de eerste “Nieuwe Lunch Cultuur”- Award in ontvangst te nemen. Deze prijs erkent organisaties die op vernieuwende wijze invulling geven aan een gezondere en duurzamere lunch binnen bedrijfsrestaurants.
De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst over de toekomst van de Nederlandse lunchcultuur, bij Koppert Cress in Monster. Hier kwamen professionals uit voeding, zorg en onderwijs samen rond thema’s als gezondheid, duurzaamheid en innovatie.
Allereerst willen wij namens CIRFOOD onze oprechte dank uitspreken aan de organisatie van de Nieuwe Lunch Cultuur voor het in het leven roepen van deze inspirerende award en voor de uitnodiging om deel te nemen aan dit inspirerende initiatief.
Onze dank gaat vooral uit naar onze collega’s op de werkvloer bij onze partners, wiens passie en inzet onmisbaar zijn. Zij vormen de kern van het succes van ‘Essentials’. Daarnaast waarderen wij het vertrouwen en de steun van onze opdrachtgevers, die ons in staat hebben gesteld dit resultaat te behalen. CIRFOOD wist de jury te overtuigen met concept ‘Essentials’, een all-you-can-eat lunchformule waarin toegankelijkheid, plantaardige keuzes en gastvrijheid centraal staan. Volgens de jury slaagt CIRFOOD erin om voeding en beleving effectief te verbinden, wat heeft geleid tot een stijging van het aantal lunchgasten van 150 naar 250 per dag. Meer informatie hierover is te lezen in de Case study Essentials
De Nieuwe Lunch Cultuur is een initiatief van GroentenFruit Huis, BeBright, Koppert Cress en Provincie Zuid-Holland, ondersteund door, onder andere, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Gemeente Westland.