Hoogste erkenning van sociaal ondernemerschap voor CIRFOOD!

CIRFOOD heeft Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit is de hoogste trede en daar heeft  CIRFOOD met al haar locaties keihard aan gewerkt en is zij enorm trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt ook dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee biedt CIRFOOD op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen en betekent dat CIRFOOD bij de 10% best presterende bedrijven hoort wat betreft socialer ondernemen in haar grootteklasse.

Inclusief werkgeverschap

Mensen staan centraal in onze filosofie. CIRFOOD gelooft dat oprecht en goed zorgen voor elkaar de basis is van een veilige, vitale samenleving en dat iedereen een kans verdient om te werken. Ook degenen die niet standaard hun weg kunnen vinden binnen de arbeidsmarkt Wij ondersteunen het doel van de PSO om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. We zijn daarom trots dat onze toewijding om een inclusief en mensgericht bedrijf te zijn ertoe heeft geleid dat we niet alleen de zeer gewaardeerde certificering voor PSO Trede 3 hebben behaald, maar ook onze verwachtingen hebben overtroffen, aangezien we begonnen zijn met een Aspirant-status. Het is een enorme bevestiging dat we op de goede weg zijn.

Food, people en culture

CIRFOOD werkt vanuit de kernwaarden food, people en cultuur.  Mensen zijn de drijvende kracht achter de samenleving en onze medewerkers vormen het kloppend hart van ons bedrijf. Zij zorgen voor een welkom gevoel, voedzame gerechten en voegen een dosis plezier toe aan de service. Onze PEOPLE-missie drijft ons elke dag opnieuw om een omgeving te creëren waarin elke werknemer zich gewaardeerd en gestimuleerd voelt.

Samenwerking

Met de steun van onze onvoorstelbare groep Cirfoodies, onze partners en toewijding om inclusief te zijn, zijn we vastbesloten om door te gaan met het overtreffen van onze wensen en het maken van een betere toekomst voor iedereen. Wij zijn door het PSO-traject nog bewuster geworden van onze rol om bewust te kiezen voor producten of diensten door deze in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. CIRFOOD zal niet alleen in onze eigen organisatie werkplekken faciliteren, maar ook onze leveranciers en opdrachtnemers stimuleren om sociaal te ondernemen.

Lees meer over