Zusterbedrijf Belgocatering versterkt evenemententak met overname Dîner Privé

Ons zusterbedrijf Belgocatering heeft vorige week een overeenkomst ondertekend om haar activiteiten samen te voegen met Dîner Privé. Deze overname, die direct van kracht is, geeft beide bedrijven extra slagkracht in de competitieve (event)cateringsector. Met deze strategische overname versterkt Belgocatering haar positie in de eventcatering markt en kunnen ze hun klanten een nog breder scala aan diensten bieden van hoogwaardige kwaliteit. Belgocatering en Dîner Privé zullen blijven opereren onder hun vertrouwde merknamen . Wij kijken uit naar de versterkte samenwerking en de nieuwe mogelijkheden die deze overname met zich meebrengt voor CIRFOOD Nederland.

De overname van Dîner Privé komt voort uit het engagement van Belgocatering om zijn aanbod uit te breiden en capaciteiten te verhogen. De reputatie van Dîner Privé op het gebied van hoogwaardige evenementencatering en innovatieve, op maat gemaakte culinaire oplossingen sluit perfect aan bij Belgocatering’s missie om uitzonderlijke culinaire ervaringen aan te bieden. 

Dankzij deze overname kunnen beide partijen hun aanbod aanzienlijk uitbreiden. Belgocatering kan nu een breder scala aan cateringdiensten aanbieden, zoals private dining op maat en catering voor grote evenementen. Tegelijkertijd krijgt Dîner Privé toegang tot de expertise en het klantenportfolio van Belgocatering. De samenwerking zorgt voor een hoger niveau van dienstverlening en culinaire verrassingen. Innovatie blijft een speerpunt voor beide bedrijven, wat zorgt voor interessante kruisbestuivingen. 

Stefano Teatini, General Manager van Belgocatering en CIRFOOD Nederland: “We zijn verheugd om Dîner Privé te verwelkomen in de CIRFOOD-familie. Deze overname is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie en we zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden die ze met zich meebrengt. Samen zullen we nieuwe normen ontwikkelen voor de catering van evenementen.”  De overname biedt ook kansen in het hogere segment in eventcatering voor Nederland. 

Deze overname is een mijlpaal in onze groeistrategie

Jan Verhelle blijft minstens drie jaar aan boord om de integratie van beide events-units te leiden. De gecombineerde entiteit richt zich op een naadloze integratie van hun activiteiten om klanten een uniforme en superieure cateringervaring te bieden. De directe prioriteiten zijn het uitbreiden van het serviceaanbod en het handhaven van de hoge standaarden waar beide bedrijven om bekend staan. Toekomstplannen omvatten het vergroten van het marktbereik, het verkennen van nieuwe culinaire paden en het verder uitbouwen van sterke relaties met klanten en partner.

Lees meer over