Werk maken
van goed eten

Gemotiveerde werknemers zijn extreem waardevol voor organisaties. Daarvoor speelt de aanwezigheid van goed eten en drinken een prominente rol. Niet alleen zijn arbeidsvitaminen cruciaal voor de productiviteit, ook de sfeer op kantoor verbetert erdoor. Logisch dus dat werkgevers goed voor hun talenten willen zorgen. Van uw business maken we graag onze business. Maar als we eerlijk zijn hebben we daar geen pasklare oplossing voor. Elke organisatie is tenslotte anders. Daarom begint onze samenwerking met het begrijpen van jullie behoeften. Met onze ervaring, expertise en creativiteit weten we altijd een oplossing te vinden die past bij de mogelijkheden.

Onze uitgangspunten voor het bedrijfsleven

  • Cateraar van ruim 10.000 werknemers in Nederland
  • Mediterraan dieet als kompas voor natuurlijk en gezond eten

  • Professionele back-office ter ondersteuning
  • ‘Tailor made’ horecaconcepten voor elke organisatie
  • Menu van topchefs op basis van Mediterrane cultuur
  • Gezonde, gevarieerde, duurzame lunch voor elk budget
  • All day eating / 24-uurs oplossingen
  • Partner in duurzaamheidsreporting door ons EcoVadis Platinum certificaat

Sinds de komst van CIRFOOD voelen we ons heerlijk gezond verwend door hun hartelijke team.

Mediterrane dieet als ons kompas

Onze passie voor waanzinnig lekker eten is ontstaan vanuit de Mediterrane cultuur. Al ruim 75 jaar verbinden we mensen door aan tafel te genieten van het beste van de natuur. In kleine en grote organisaties bereiden onze chefs de lekkerste maaltijden van pure, lokale ingrediënten. Gevarieerd eten dat de seizoenen volgt en barst van de smaak en voedingsstoffen. Want zo geef je werknemers de energie die ze verdienen! 

Praktijkvoorbeelden

Voor elke samenwerking met een klant ontwikkelen we een concept op maat. Een concept dat past bij de behoeften en doelstellingen van de organisatie. Of het nu gaat om een groot restaurant, een 'grab & go' of een espressobar, we maken een voorstel op maat voor jouw locatie(s).

Je bent in goed gezelschap

Wij zijn trots op onze samenwerking met

Samenwerken met Cirfood?

Benieuwd hoe wij al die medewerkers van verse koffie, heerlijke lunchgerechten en energieke snacks voorzien? Onze bedrijfsspecialist Harry Koning laat u graag persoonlijk zien wat we met het Mediterrane dieet bedoelen en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Neem contact op!

Harry Koning Sales Manager

Eat Happier.