Een leven lang leren

Wij geloven dat schoolmaaltijden een kans bieden om diversiteit te waarderen, ervaringen te delen en bij te dragen aan de ontwikkeling van een bewuste bevolking. Onze zorg voor mensen én de kennis van gezond, goed en lekker eten sluit naadloos aan bij leerlingen, studenten en de staf van kennisinstellingen. Jonge mensen verdienen een goede maaltijd en we weten hen eerlijk te verleiden met waanzinnig lekker eten dat bommetje vol voedingswaarden zit. We bieden verschillende formats aan die passen bij iedere situatie op school.

Onze kracht voor catering in onderwijs:

 • Cateraar van ruim 100.000 studenten in Nederland
 • Mediterraan dieet als kompas voor natuurlijk en gezond eten
 • Een gezond, gevarieerd en betaalbaar aanbod (passend binnen de richtlijnen van De Gezonde Schoolkantine)
 • Aandacht voor bewuste keuzes van leerlingen
 • Foodformats aanpasbaar in grootte en assortiment
 • Maatwerk oplossingen volgens de behoeften van de klant
 • Partner in duurzaamheidsreporting door ons EcoVadis Platinum certificaat
 • Cirfood onderwijsprogramma’s in duurzaamheid
 • Wekelijks overleg en finetuning van het aanbod
 • Fair pricing met uitleg over werkelijke kosten
 • Een verantwoord aanbod aan producten.

Feed the Future

CIRFOOD's visie sluit naadloos aan bij het onderwijs. In alles wat we doen staat zorg voor mensen en natuur centraal. Op scholen geven studenten, docenten en medewerkers samen vorm aan de toekomst. Zij verdienen een gezonde, gevarieerde en betaalbare maaltijd. Elke dag opnieuw.

Voor jongeren is de verstandige keuze in eten en drinken niet altijd even makkelijk. Maar we geloven niet in dwingen. Liever gebruiken we onze ervaring, expertise en creativiteit om eerlijk te verleiden. Onze bistro’s, Grab & Go’s en coffeecorners liggen vol waanzinnig lekker eten, aantrekkelijk gepresenteerd en bomvol voedingswaarden om de hersenen een flinke boost energie te geven. Niet voor niets is ons credo: Feed the Future!

CIRFOOD vertaalt een visie naar werkelijkheid

Gezonde voeding Op scholen

We zorgen in de restaurants voor een smaakvol gepresenteerd, gevarieerd en gezond aanbod met verrassende smaaksensaties en herkenbare producten. We stimuleren de studenten om bewust en onbewust te kiezen voor de gezondere opties. Dit zorgt ervoor dat studenten en medewerkers tussen de colleges door graag op de school en/of campus verblijven. Onze GSK (Gezonde Schoolkantine) ambassadeurs Huub Luikenaar en Shalane Kraijema werken hard achter de schermen om alle schoolrestaurants te laten voldoen aan de Richtlijn Eetomgeving  (van het Voedingscentrum) voor scholen. Zij zijn voortdurend bezig met (kleine) aanpassingen in het aanbod en de uitstraling om de keuzes van jongeren in de kantine positief te beïnvloeden. We streven naar een schoolrestaurant waar leerlingen, studenten en medewerkers elke dag gemakkelijk een gezonde en duurzame keuze kunnen maken.

Case Hello Summer!

Wat doe je als je gevraagd wordt het academisch jaar feestelijk af te sluiten? Juist, dan haal je alles uit de kast. CIRFOOD heeft een heuze festivalvibe neergezet met 11 foodstations, waarvan 7 inspirerende foodtrucks werden "ingevlogen".  We hebben gewerkt met landthema's met heel veel verschillende gerechten. Uiteraard met genoeg keuzevrijheid voor zowel vleesliefhebbers als voor vega en vegan en een kaasplank van maar liefst 6 meter! Een feest om te organiseren! En er bij te zijn.. 

Praktijkvoorbeelden

Voor elke samenwerking ontwikkelen we een op maat gemaakt concept wat past bij de wensen en ambities van de organisatie. Of het nou gaat om een volledig vegetarisch restaurant op een campus, een high-end Faculty Club, een concept voor een volledige campus of een espressobar, wij gaan graag in gesprek en realiseren een tailor made voorstel voor jouw locatie (s).

Je bent in goed gezelschap

Wij zijn trots op onze samenwerking met

Samenwerken  met CIRFOOD? 

Benieuwd hoe wij duizenden studenten van verse koffie, voedzame lunch en heerlijke snacks voorzien? Onze onderwijsspecialist Mark Voorhaar laat u graag persoonlijk zien wat we met het Mediterrane dieet bedoelen en welke mogelijkheden er allemaal zijn

Neem contact op!

Mark Voorhaar Sales Manager