Wat doen wij

Catering voor B&I en Educatie

CIRFOOD

Wat doen wij

Wij zijn een van origine Italiaanse cateraar voor restaurants en food stations binnen bedrijven, multi-tenant gebouwen en scholen.

Wij geloven in eerlijke en echte voeding van eigen bodem, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Door de verantwoorde keuzes, het werken met de beste streekproducten en innovatieve smaaksensaties, worden onze gasten meegenomen in de wereld van gezonde voeding. Wij stimuleren consumenten om, bewust en onbewust, verantwoorde keuzes te maken. Niet alleen vanwege een gezondere levensstijl, maar ook voor het klimaat en de generaties na ons. Wij streven naar het gezonder maken van de toekomst voor mens, dier en aarde en daarom investeren we in welzijn. Dit doen we door te voeden op een innovatieve wijze waarbij de totaal beleving centraal staat. 

Onze foodbeleving bij B&I

Business & Industry

Business & Industry

Wij voeden het welzijn van de medewerkers. Een goede en gezonde lunch helpt om de prestaties te verbeteren, optimaliseert de productiviteit en stimuleert interactie. Daarom bieden we onze hospitality services aan om een actieve bijdrage te leveren aan het welzijn van de medewerkers en vitale bedrijfsvoering binnen organisaties. 

Onze foodbeleving bij educatie

Educatie

Educatie

We voeden het heden om de toekomst te voeden. Voor ons zijn schoolmaaltijden een unieke kans voor smaakeducatie om het bewustzijn van voeding, bewuste consumptie en het aanleren van gezonde eetgewoonten te bevorderen. De jeugd is de toekomst. Dit is het principe dat ons elke dag motiveert om maaltijden te serveren aan studenten en docenten binnen MBO, HBO & Universiteiten.

Restaurant concepten

Restaurant concepten

Restaurant concepten

Voor elke samenwerking ontwikkelen we een op maat gemaakt concept wat past bij de wensen en ambities van de organisatie. Of het nou gaat om een groot restaurant, een Grab & Go of een espressobar, wij realiseren een tailor made voorstel voor een bestaande- of nieuwe locatie.

Meer weten over CIRFOOD?

We vertellen je graag meer over ons en onze services en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen. Vul je gegevens in en we nemen persoonlijk contact op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in en ontvang om de maand de YOUFOOD nieuwsbrief met daarin alle updates en nieuwtjes van CIRFOOD.