Wat doen wij

Catering voor B&I en Educatie

CIRFOOD

Wat doen wij

WIj zijn een van origine Italiaanse cateraar voor restaurants en food stations binnen bedrijven, multi-tenant gebouwen en scholen.

Wij geloven in eerlijke en echte voeding van eigen bodem, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Door de verantwoorde keuzes, het werken met de beste streekproducten en innovatieve smaaksensaties, worden onze gasten meegenomen in de wereld van gezonde voeding. Wij stimuleren consumenten om, bewust en onbewust, verantwoorde keuzes te maken. Niet alleen vanwege een gezondere levensstijl, maar ook voor het klimaat en de generaties na ons. Wij streven naar het gezonder maken van de toekomst voor mens, dier en aarde en daarom investeren we in welzijn. Dit doen we door te voeden op een innovatieve wijze waarbij de totaal beleving centraal staat. 

Onze foodbeleving bij B&I

Business & Industry

Business & Industry

Als hospitality partner in B&I streven wij ernaar om een gezond en gevarieerd assortiment aan te bieden aan de medewerkers. Ons restaurant dient als een plek waar de medewerker zich kan ontspannen en nieuwe energie opdoet. Vitaliteit en verbinding speelt hierbij een belangrijke rol.

Onze foodbeleving bij educatie

Educatie

Educatie

Met onze jarenlange ervaring binnen de Educatie, weten we precies wat studenten willen: snel, makkelijk, lekker en betaalbaar. Wij bieden dit aan én dan ook nog eens gezond. Het restaurant binnen de Educatie dient als een ontspannings- en ontmoetingsruimte en dat vraagt om een 'spot on' assortiment.

Restaurant concepten

Restaurant concepten

Restaurant concepten

Voor elke samenwerking ontwikkelen we een op maat gemaakt concept wat past bij de wensen en ambities van de organisatie. Of het nou gaat om een groot restaurant, een Grab & Go of een espressobar, wij realiseren een tailor made voorstel voor een bestaande- of nieuwe locatie.

Meer weten over CIRFOOD?

We vertellen je graag meer over ons en onze services en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen. Vul je gegevens in en we nemen persoonlijk contact op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in en ontvang om de maand de YOUFOOD nieuwsbrief met daarin alle updates en nieuwtjes van CIRFOOD.