Wat doen wij

Catering voor B&I en Educatie

Restaurant concepten

Wat doen wij
Restaurant concepten

In al onze op maat gemaakte concepten zit één overeenkomst: beleving. Wij bieden ze de ultieme experience: gezond én lekker eten in een inspirerende omgeving. Met als resultaat: meer werk- en leerplezier, minder verzuim en een hogere productiviteit. We zorgen ervoor dat de concepten aansluiten bij de locatie, voegen nét dat beetje extra toe voor een ultieme Customer Journey en zorgen voor een plek van ontmoeting en verbinding.

Voor elke locaties wordt een passend concept opgesteld met bijbehorende modules, een concept binnen het concept en de juiste look & feel. Wij kunnen een bestaand restaurant herinrichten of overnemen, zowel groot als klein. In alle gevallen geldt dat de behoefte van de gast en de wens van de organisatie leidend is. Wij vertalen deze door in een spot on concept met bijbehorende store communicatie.

 

Local Hero!

We werken veel samen met lokale ondernemers, voor zowel het leveren van lokale producten, als met lokale ondernemers die we een plek bieden in het restaurant: onze Local Hero. Zij krijgen een podium binnen het restaurant en verkopen hun eigen product. Zij geven nog meer kleur aan een eetmoment, niet alleen met hun smakelijke producten maar ook met hun persoonlijkheid. 

Concept ontwikkeling

Van advies en schetsen, naar definitief ontwerp en realisatie! 

Hoe komt het restaurant, de koffiebar of het zitgedeelte er uit te zien, wat zijn de behoeftes van de gasten? Samen kunnen we de meest mooie plannen realiseren in een concept op maat. Wij hebben alle specialisten in huis om je volledig te ontzorgen en de locatie voor jullie turn key op te leveren.

Meer weten over CIRFOOD?

We vertellen je graag meer over ons en onze services en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen. Vul je gegevens in en we nemen persoonlijk contact op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in en ontvang om de maand de YOUFOOD nieuwsbrief met daarin alle updates en nieuwtjes van CIRFOOD.