Wat doen wij

Catering voor B&I en Educatie

Cateringdiensten - CIRFOOD

Wie zijn wij
CIRFOOD

Feed the future

Met een ruime geschiedenis is CIRFOOD één van de grootste Italiaanse bedrijven in de horeca. Tegenwoordig is CIRFOOD aanwezig in 17 regio's en 72 provincies in Italië en sinds 2016 ook in België en Nederland actief.

Eerlijk en duurzaam verbouwde producten, het rijkdom van de Italiaanse eetcultuur, de internationale keuken, het werken met lokale ondernemers en hun producten zijn samen met het oog op gezondheid en vitaliteit belangrijk voor CIRFOOD. 

"Feed the Future"

De geschiedenis

De oorsprong van CIRFOOD gaat terug tot het einde van de jaren ‘50, toen in de Noord-Italiaanse stad Reggio Emilia een coöperatief restaurant werd opgericht voor werknemers van bedrijven uit de stad. In de jaren '70 gingen drie coöperaties uit Emilia Romagna, allen actief in de catering, samen en werd CIRFOOD geboren. Gaandeweg heeft het bedrijf haar activiteiten uitgebreid en haar businessmodel versterkt. Door de jaren heen is de onderneming gestaag gegroeid en in de tweede helft van de jaren '90 werd zij marktleider in Italië binnen de schoolcateringbranche.

In januari 2017 nam CIRFOOD het familiebedrijf Cormet Enjoy the Good Life BV over. Cormet was op dat moment al ruim 25 jaar als cateraar actief binnen de onderwijslocaties.

CIRFOOD Internationaal

Nieuwsgierig naar wat CIRFOOD op internationaal vlak doet? Ontdek het via onderstaande links!

CIRFOOD Italy

BELGOCATERING by CIRFOOD

graphPart2154 graphPart2155

Meer weten over CIRFOOD?

We vertellen je graag meer over ons en onze services en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen. Vul je gegevens in en we nemen persoonlijk contact op!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je hier in en ontvang om de maand de YOUFOOD nieuwsbrief met daarin alle updates en nieuwtjes van CIRFOOD.